Haarlemse Dart Vereniging
Gezellig darten in Haarlem !
 

 

Activiteitenagenda

Feed
25-02-2020
Eind Toernooi !
Eind toernooi uitgesteld. Nieuwe datum volgt zodra bekend. Houdt de website in de gaten !   Meer
25-02-2020
5e HDV toernooi
Het 5e HDV toernooi is tot nader order uitgesteld !   Meer
27-03-2020
-
31-08-2020
Winterseizoen 2020/2021
Wij streven er naar om komend winterseizoen met twee divisies te gaan werken bij de HDV. Wij willen dan een indeling gaan maken qua niveau zodat dit verschil kleiner wordt. Een en ander valt en staat...   MeerWelkom op onze website!

Eindelijk is het dan zover. Haarlem heeft zijn eigen dart competitie ! Het heeft heel wat moeite gekost maar uiteindelijk is het toch gelukt. Op deze pagina vind je alle relevante informatie en de mogelijkheid om je aan te melden voor de Haarlemse Dart Vereniging. Veel informatie vind je onder "Wintercompetitie 2019/2020" maar mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.   

Starten met Darten ?

Mocht je interesse hebben om te gaan darten, schroom niet en mobiliseer je vrienden, familie, collega's etc etc om een team te vormen en doe mee ! We weten nog niet hoeveel teams er gaan deelnemen in de komende wintercompetitie maar het liefst natuurlijk met zoveel mogelijk wat ook het niveau verschil zal beperken. Je speelt maximaal 1 x per week op een avond een wedstrijd. Je thuis avond mag je zelf kiezen maar je uit wedstrijden moet je spelen op de "thuis dag" van je tegenstander. Je hebt ook een speelgelegenheid nodig uiteraard. Dit is meestal een horecagelegenheid of sportkantine. De dartborden moeten van degelijke kwaliteit zijn en er moet een markering zijn op de vloer (oche). Voor meer informatie omtrent de afstanden, hoogtes e.d. kijk dan hier: http://www.darten.nl/informatie en mocht je "algemene informatie" willen mail dan naar haarlemsedartvereniging@gmail.com

Hieronder het inschrijf formulier voor komend winterseizoen:

Inschrijf formulier
Hier kan je jouw team inschrijven voor de komende wintercompetitie
inschrijf formulier_1.xlsx (8.11KB)
Inschrijf formulier
Hier kan je jouw team inschrijven voor de komende wintercompetitie
inschrijf formulier_1.xlsx (8.11KB)