Inschrijven seizoen 2020/2021:

Teams kunnen zich vanaf 1 juni inschrijven voor de wintercompetitie 2020/2021.
Onderaan deze pagina vind je een Excel bestand. Deze volledig invullen en terugsturen naar:  haarlemsedartvereniging@gmail.com
De inschrijving voor de wintercompetitie sluit op 1 augustus 2020

LET OP !
Je mag jouw team ook voor beide competities inschrijven ! (HDV & DVK)

Een competitie wedstrijd zal bestaan uit de volgende onderdelen:

• 4 x singles 501 best of 3 ( in goed overleg mag best of 5 gespeeld worden )
  • 4 x koppel tactics best of 3
  • Teamronde 701 best of 1

Optioneel kan er een bierronde gespeeld worden.

Een team bestaat uit 4 (bij de HDV) geregistreerde spelers.
(maximaal 1 dispensatiespeler per wedstrijd. Deze dient ook lid te zijn van de HDV en voor de wedstrijd melden bij de tegenpartij)

Minimum leeftijd speler is 16 jaar.

Aanvangstijd wedstrijd ligt tussen 20.00 uur en 20.30 uur.
(Eerder beginnen is toegestaan in goed overleg met de tegenstander !)

Aanvang competitie is begin september 2020, e.e.a. ook afhankelijk van het aantal ingeschreven teams.

Tijdens de wintercompetitie organiseren wij toernooien in diverse speelgelegenheden (mits deze kan voldoen aan de minimale eis van 3 borden). Deze toernooien zijn uitsluitend toegankelijk voor HDV leden.

We spelen GEEN beker.

We spelen GEEN ranking.

Contributie voor de wintercompetitie bedraagt €20 per speler.
Contributie voor de zomercompetitie bedraagt €25 per team.
De contributie dient voor aanvang seizoen volledig te zijn voldaan.

Het bankrekeningnummer is: NL13ABNA0534989179 tnv Beijneshal Sport Combinatie onder vermelding van je teamnaam (en indien van toepassing het factuurnummer).

Een ieder is vrij om dart toernooien te organiseren en neem gerust contact met ons op zodat wij dit kenbaar kunnen maken op deze site.

Het inschrijf formulier vind je hieronder maar een mail met daarin alle gegevens voldoet ook. Vermeld in ieder geval je team naam / wie de captain is / waar je speelgelegenheid is inclusief adres / wat de speeldag voor je thuis wedstrijden is / namen van wie er in je team zitten / telefoonnummer van iedere deelnemer / email adres van de captain.

Het formulier invullen en terugsturen naar: haarlemsedartvereniging@gmail.com of afgeven aan de bar in het Beijnes cafe. (Stationsplein 134, 2011 LN Haarlem)

Inschrijf formulier
Winter 2020/2021
inschrijf formulier logo.xlsx (44.88KB)