Klik hierboven op de gele balk  of scan de QR code !

Het Beijnes café is deze zomer alleen in de weekenden open van 14.00 uur tot 22.00 uur. Wij hebben het volgende bedacht voor de rest van deze zomer: Op zaterdag "vrij darten/trainen" en indien gewenst een "mini toernooi". Er is altijd een wedstrijdleider aanwezig. Op zondag organiseren wij een toernooi. Café open vanaf 14.00 uur, aanvang 15.00 uur, uiterlijk einde 22.00 uur. In principe is het "vrije inloop" maar aangezien wij geen 100 man "veilig" kwijt kunnen binnen is reserveren aan te raden. Zodra wij inschatten dat er teveel mensen binnen zijn sluiten wij de deuren en stopt de "vrije inloop" ! De agenda is bovenaan deze pagina te vinden. Zij die gereserveerd hebben krijgen voorrang op mensen die binnen zijn komen lopen dus met andere woorden: reserveren loont, je bent zeker van een plek. Hopelijk tot snel weer !

QRtiger

De agenda vastzetten met icoon op je telefoon ? Hieronder de handleiding: